De beste producten    Vers van het mes, vacuüm verpakt    Gratis verzonden vanaf €35,-

Kaashuis Tromp Buitenveldert behaalt eerste plaats ‘Winkelier verkiezing 2019 Gemeente Amsterdam, categorie Delicatessenwinkels’

door Tim de Koning op July 05, 2019

Vrijdag 5 Juli 2019, Winkelier van het Jaar-verkiezing is de grootste consumentenverkiezing van Nederland voor lokale winkeliers. Van 23 mei tot en met 2 juli hebben consumenten kunnen stemmen op hun favoriete winkel en op donderdag 4 juli is Kaashuis Tromp Buitenveldert uitgekozen als de beste winkelier voor de gemeente.

Bepaling ‘winkelier verkiezing 2019’

De winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Onder leiding van Tim de Koning , behaalde hij en zijn team de meeste stemmen en daarmee de eerste plaats. Ze zijn zeer verrast met deze fantastische uitkomst! Hij mag zich een jaar lang de ‘De beste winkelier van Amsterdam’ noemen. In de winkel aan de Buitenveldertselaan kun je terecht voor de lekkerste Hollandse Kazen en een grote selectie aan buitenlandse kazen. Tim is een echte kaasliefhebber en geeft graag persoonlijk advies aan zijn klanten over de meest spannende kaascombinaties.

Naar boven