Ook het assortiment buitenlandse kaas is waanzinnig. Welke u kiest is aan u. Van romige brie, tot aan zeer lekkere schapen kaas zoals de Roquefort Papillon. Of gaat u toch voor een overheerlijk stuk Parmigiano Reggiano? Filter u favoriet, en ontvang de kazen, vers en gekoeld, morgen op de mat.
Brie de Meaux AOP is een Franse traditionele, rauwmelkse witte korstkaas van koemelk met het AOC- en AOP-keur. De naam komt van de de historische regio Brie, 50 km ten oosten van...
ze is blond en ze bloost… Romig met klein pikantje.. Ingrediënten gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout. Kleurstof ( annato) Allergenen bevat melkeiwit, lactose Sporen van Vet% 53...
Zijn ronde vorm, zijn schimmelkorst, zijn smeuïge en malse textuur, zijn uitgesproken, zuivere en volle smaak maken van deze kaas de crème de la crème van de trappistenkazen. Ingrediënten gepasteuriseerde...
Zeer Mooi Zuivel! Krachtig + niet zout! Ingrediëntenrauwe koemelk, stremsel, zout Allergenenbevat melkeiwit, lactose Vet%32 Waarde per 100 gr. 1633 kJ (392 kcal) Eiwitten 33 g Koolhydraten 0 g Vet...
Deze uitzonderlijke Roquefort Papillon wordt aanvankelijk gekenmerkt door zijn witte pasta en de gulle strepen van intens blauw in zijn brede en talrijke holtes. In de mond ontwikkelt de rijke en...
Au Lait Cru !! Ingrediënten rauwe koemelk, zout, stremsel, zuurselAllergenen bevat Sporen van Vet% 45 Waarde per 100 gr. 1178 kJ (284 kcal)Eiwitten21,2 g ...
Fijn Pikant, gewassen met Marc de Bourgogne Ingrediënten gepasteuriseerde koemelk, zout, gist, stremsel Allergenen bevat melkeiwit, lactose Sporen van Vet% 53,33Waarde per 100 gr. 1198...
Smelt op de tong… de ware delicatesse! Ingrediënten gepasteuriseerde koemelk, zout, gist, stremsel, penicillium, calcium Allergenen bevat melkeiwit, lactose Vet% 45 Waarde per 100 gr. 1200...
ons Sneeuwwitje, zacht en o zo romig Ingrediënten gepasteuriseerde koemelk, zout, room, stremsel, zuursel, zuurteregelaar (E509), penicilliium canididum Allergenen bevat melk eiwit, lactose, ei Sporen van ...
ook voor de Tartiflette… Ingrediënten gethermiseerde koemelk, zout, stremsel, zuursel, kleurstof croutage rocou, Allergenen bevat melkeiwit, lactose Sporen van Vet% 50 Waarde per 100 gr....
het beste uit... Ingrediënten gepasteuriseerde koemelk, zout, stremsel, zuursel, kleurstof (annato) Allergenen bevat koemelk, eiwit, lactose Sporen van Vet% 48 Waarde per 100 gr. 1700...
HOERA! Het is er weer! Alleen verkrijgbaar van september tot april. Heerlijke Franse bergkaas gerijpt in sparrenboomschors. Maak van deze kaas een heerlijke Franse fondue, even in de oven en...
Met het beroemde goud/rode etiket, de Kraftig-Wurzig De kaas RIJPT in hooi! Ingrediënten gethermiseerde koemelk, zout, stremsel, zuursel Allergenen bevat melkeiwit, lactose Sporen van Vet%...
Hoogste kwaliteit! L'Etivaz AOP is een harde rauwmelkse kaas, die van mei tot oktober in iets meer dan honderd alpenkaasmakerijen in de Vaud Alpen wordt geproduceerd. Deze kaas moet boven...