Roquefort Papillon – De Koning onder de Blauwaderkazen Roquefort Papillon is een exclusieve Franse blauwaderkaas met een rijke geschiedenis en een verfijnde smaak. Deze AOP-gecertificeerde kaas wordt gemaakt van rauwe...
Manchego is een Spaanse kaas uit de regio La Mancha, gemaakt van de melk van het schapenras Manchega. De kaas heeft een in Brussel geregistreerde beschermde oorsprongsbenaming en sinds 2007...
echte Schapenkaas, heerlijk om te gebruiken in de keuken!Ingrediëntenrauwe schapenmelk, zout, stremsel, zuursel Allergenen bevat melkeiwit, lactose Vet% 66 Waarde per 100 gr. 1829 kJ (441 kcal) ...
ECHT! ER IS ER MAAR 1 DE BESTE! Ingrediënten gepasteuriseerde koe-, geit- en schapenmelk, stremsel, zuursel, zout Allergenen bevat melkeiwit, lactose Sporen van Vet% 48 Waarde per 100 gr. 1103...