De beste producten    Vers van het mes, vacuüm verpakt    Gratis verzonden vanaf €35,-

Online kaas bestellen

Via Tromponline.nl bestelt u eenvoudig de meest heerlijke kazen en kaas gerelateerde producten. Denk aan een mooie kaasmessenset, kaasfonduepannen, heerlijke wijnen en hapjes die uw borrel of feestje compleet maken. Op tromponline.nl vindt u een groot assortiment met binnen- en buitenlandse kaas die wij snel kunnen leveren vanuit een van onze Tromp Kaaswinkels.

Kaas webshop van de kaasspecialist Tromp

De producten worden na bestelling vers van het mes verstuurd. Tevens is het mogelijk om de bestelling op te komen halen in de Maasstraat 22 of Buitenveldertselaan 158A in Amsterdam. Plaats online uw bestelling en de bestelling ligt 2 uur na uw betaling klaar in de winkel.

Binnen een dag, vers van het mes

Binnen Nederland ontvangt u uw bestelling binnen een dag na het plaatsen van uw bestelling. Zo garanderen wij dat u de producten vers van het mes ontvangt.

Kaashuis Tromp

Twee prachtige kaasspeciaalzaken in Amsterdam, zijn de basis voor Tromponline.nl. Peter, Birgit en Tim de Koning, bezeten van het vak en een kaasliefhebber pur sang staan graag 24/7 voor u klaar. Wanneer de deuren van de winkel sluiten, zijn die van Tromponline.nl nog voor u geopend.

Op deze website vindt u een schat aan overheerlijke specialiteiten vers van het mes. Van Goudse kaas, tot een bijzondere gewassenkorst kaasje uit een pittoresk dorpje in Frankrijk. Of u nu een pondje kaas wilt voor de boterham, of een culinair avondje wilt beleven: Trompkaas Webshop heeft voor u een heerlijk assortiment. Naast bijzondere kazen uit verschillende landen, is het wijnaanbod ook erg smaakvol. Wat dacht u van een mooie Chablis of een Pinot Noir. Verder beschikt Trompkaas Webshop ook over een uitgebreid assortiment accessoires. Zo mag de kaasfonduepan van Charmotte aardenwerk natuurlijk niet ontbreken, en is de handbewerkte bamboe snijplank een origineel cadeau om iemand mee te verblijden.

Naar boven