Schlossberger Alt Een authentieke Zwitserse bergkaas, geproduceerd door Kaasmakerij Eyweid in Zäziwil, gelegen in het schilderachtige Emmental. Deze harde kaas wordt bereid uit rauwe koemelk van lokale Simmentaler koeien en ondergaat...
Een kaas die oorspronkelijk gemaakt wordt in een klooster bij de Loire in Frankrijk. Beillevaire houdt de kaas maak traditie in stand om de kaas net zo te affineren als...
Een prachtige handgemaakte roodflora kaas, geaffineerd door de affineurs bij Beillevaire.Vroeger waste men veel kazen met witte wijn, vandaar vaak de sterkere geur. Het regelmatig wassen met Chablis wijn zorgt...
Van rauwe melk tot boeren goudse oplegkaas Het is zomer. De koeien grazen in een wei vol leven, de melk die ze geven is vol smaak. Alleen met deze zomermelk...
Manchego is een Spaanse kaas uit de regio La Mancha, gemaakt van de melk van het schapenras Manchega. De kaas heeft een in Brussel geregistreerde beschermde oorsprongsbenaming en sinds 2007...
Roquefort Papillon – De Koning onder de Blauwaderkazen Roquefort Papillon is een exclusieve Franse blauwaderkaas met een rijke geschiedenis en een verfijnde smaak. Deze AOP-gecertificeerde kaas wordt gemaakt van rauwe...
Kaas van Eigen Geiten – Fris & Zacht van Saanen Geiten uit Rhenen Maak kennis met onze ambachtelijke geitenkaas, vers van de boerderij in Rhenen. Gemaakt van de melk van...
Kaas van Eigen Koeien – Puur, Romig en Rechtstreeks uit Rhenen Geniet van de volle, romige smaak van onze ambachtelijke kaas van eigen koeien. Deze kaas wordt op onze boerderij...
Brie de Meaux AOP – De Koning onder de Franse Kazen Brie de Meaux AOP is een verfijnde Franse witschimmelkaas die bekend staat als de "koning der kazen". Deze kaas,...
Stockli/Schabziger ziet eruit al een groene kegel en is licht verteerbaar. De kegel bestaat uit magere Zwitserse kaas in combinatie met een groen kruidenmengsel met Zigerklaver, afkomstig van de Glazner...
Hoogste kwaliteit! L'Etivaz AOP is een harde rauwmelkse kaas, die van mei tot oktober in iets meer dan honderd alpenkaasmakerijen in de Vaud Alpen wordt geproduceerd. Deze kaas moet boven...
Tête de Moine – Smeuïge Zwitserse rozettenkaas Ontdek de unieke smaakbeleving van Tête de Moine, een traditionele Zwitserse kaas die al sinds de 12e eeuw wordt gemaakt in de Jura-bergen....
Délice de Bourgogne – Franse Romigheid op zijn Best | Kaas van Tim Ontdek de weelderige zachtheid van Délice de Bourgogne, een verfijnde Franse triple-crème kaas met een fluweelzachte textuur...
Tynjetaler – Authentieke Friese Kaas uit Tynje | Kaas van Tim Ben je op zoek naar een unieke en smaakvolle kaas? Ontdek Tynjetaler, een heerlijke Friese kaas afkomstig uit het...
Boeren Stolwijker Kaas – Echte Hollandse Smaak, Rechtstreeks van de Boerderij Ervaar de rijke, volle smaak van Boeren Stolwijker kaas – een authentieke, ambachtelijk bereide kaas zoals je die alleen...
Prachtige boerenkaas met een prettig pikantje! Heerlijk op een bruine boterham met roomboter! Ingrediënten rauwe koemelk, stremsel, zuursel, water, vet, eiwit, zout Allergenen bevat melkeiwit, lactose Sporen van Vet% 53...
Prachtige oude kaas met een scherpe smaak! Ingrediënten Gethermiseerde koemelk, stremsel, zuursel, zout, calcium chloride, salpeter. Allergenen bevat melkeiwit, lactose Sporen van Vet% 53 Waarde per 100 gr. 1680 kJ...
Ook wel de bekende September kaas! Deze prachtige handgemaakte kaas van gethermiseerde melk is 9 maanden gerijpt wat een geweldige smaak geeft! Prachtig smeuïg van structuur, goed snijdbaar en licht pikant.Middenin de...
Dit product wordt geproduceerd van rauwe melk. Bereid met verse truffels.
Ingrediënten
gepasteuriseerde koemelk, zout, stremselAllergenen
bevat melkeiwit, lactose,
Vet%55
Verkocht per
Per 200 gram.
Kaas van Eigen Koeien met Truffel – Ambachtelijk & Luxe uit Rhenen Ontdek de unieke smaak van onze kaas van eigen koeien met truffel – een pure verwennerij voor de...
Prikt niet…ook niet op de tong! Ingrediënten rauwe koemelk, stremsel, zuursel, water, vet, brandnetel, eiwit, zout, Allergenen bevat melkeiwit, lactose Sporen van Vet% 53 Waarde per 100 gr. 1680 kJ...
Een van de grootste boerenkaas uit Nederland: De boeren Jumbo kaas van 60 kg!!Romig maar met een prettig pikantje.Ingrediënten rauwe koemelk, stremsel, zuursel, water, vet, eiwit, zout Allergenen...
Zoals boer Jan de Wit melkt, melken nog maar weinig boeren. Zo pietje-precies. Al zijn beesten verzorgt hij zelf. Hij ziet ze ’s ochtends, hij ziet ze ’s avonds en...
Boeren Belegen Kaas van Boer Snoek – Ambachtelijk uit Bergambacht Proef de rijke, volle smaak van échte boeren belegen kaas van Boer Snoek uit Bergambacht. Deze traditionele Hollandse kaas wordt...