Kaaskruller Stolp In plaats van de koelkast kun je kaas ook erg goed onder een stolp bewaren zodat de kaas vers blijft en niet uitdroogt. De kaasstolp uit Explore Collectie...
Geska is een legendarische strooikaas uit de Zwitserse alpen en wordt sinds 1463 gemaakt volgens het traditionele recept. De volle, onmiskenbaar intense smaak van deze geraspte kaas is uniek en...
Stockli/Schabziger ziet eruit al een groene kegel en is licht verteerbaar. De kegel bestaat uit magere Zwitserse kaas in combinatie met een groen kruidenmengsel met Zigerklaver, afkomstig van de Glazner...
Een prachtige pikante Gruyere, deze krijgt zijn pikantheid van de speciale rijping. Ingrediënten gepasteuriseerde koemelk, zout, stremsel, kulturen Allergenen bevat melkeiwit, lactose Sporen van Vet% 49...
Hoogste kwaliteit! L'Etivaz AOP is een harde rauwmelkse kaas, die van mei tot oktober in iets meer dan honderd alpenkaasmakerijen in de Vaud Alpen wordt geproduceerd. Deze kaas moet boven...
Met het beroemde goud/rode etiket, de Kraftig-Wurzig De kaas RIJPT in hooi! Ingrediënten gethermiseerde koemelk, zout, stremsel, zuursel Allergenen bevat melkeiwit, lactose Sporen van Vet%...