Délice de Bourgogne – Franse Romigheid op zijn Best | Kaas van Tim Ontdek de weelderige zachtheid van Délice de Bourgogne, een verfijnde Franse triple-crème kaas met een fluweelzachte textuur...
Hoogste kwaliteit! L'Etivaz AOP is een harde rauwmelkse kaas, die van mei tot oktober in iets meer dan honderd alpenkaasmakerijen in de Vaud Alpen wordt geproduceerd. Deze kaas moet boven...
Brie de Meaux AOP – De Koning onder de Franse Kazen Brie de Meaux AOP is een verfijnde Franse witschimmelkaas die bekend staat als de "koning der kazen". Deze kaas,...
Roquefort Papillon – De Koning onder de Blauwaderkazen Roquefort Papillon is een exclusieve Franse blauwaderkaas met een rijke geschiedenis en een verfijnde smaak. Deze AOP-gecertificeerde kaas wordt gemaakt van rauwe...
Een prachtige handgemaakte roodflora kaas, geaffineerd door de affineurs bij Beillevaire.Vroeger waste men veel kazen met witte wijn, vandaar vaak de sterkere geur. Het regelmatig wassen met Chablis wijn zorgt...
Een kaas die oorspronkelijk gemaakt wordt in een klooster bij de Loire in Frankrijk. Beillevaire houdt de kaas maak traditie in stand om de kaas net zo te affineren als...