Zijn ronde vorm, zijn schimmelkorst, zijn smeuïge en malse textuur, zijn uitgesproken, zuivere en volle smaak maken van deze kaas de crème de la crème van de trappistenkazen. Ingrediënten gepasteuriseerde...
Au Lait Cru !! Ingrediënten rauwe koemelk, zout, stremsel, zuurselAllergenen bevat Sporen van Vet% 45 Waarde per 100 gr. 1178 kJ (284 kcal)Eiwitten21,2 g ...
het beste uit... Ingrediënten gepasteuriseerde koemelk, zout, stremsel, zuursel, kleurstof (annato) Allergenen bevat koemelk, eiwit, lactose Sporen van Vet% 48 Waarde per 100 gr. 1700...
Fijn Pikant, gewassen met Marc de Bourgogne Ingrediënten gepasteuriseerde koemelk, zout, gist, stremsel Allergenen bevat melkeiwit, lactose Sporen van Vet% 53,33Waarde per 100 gr. 1198...
Hoogste kwaliteit! L'Etivaz AOP is een harde rauwmelkse kaas, die van mei tot oktober in iets meer dan honderd alpenkaasmakerijen in de Vaud Alpen wordt geproduceerd. Deze kaas moet boven...
ons Sneeuwwitje, zacht en o zo romig Ingrediënten gepasteuriseerde koemelk, zout, room, stremsel, zuursel, zuurteregelaar (E509), penicilliium canididum Allergenen bevat melk eiwit, lactose, ei Sporen van ...
Zeer Mooi Zuivel! Krachtig + niet zout! Ingrediëntenrauwe koemelk, stremsel, zout Allergenenbevat melkeiwit, lactose Vet%32 Waarde per 100 gr. 1633 kJ (392 kcal) Eiwitten 33 g Koolhydraten 0 g Vet...
Smelt op de tong… de ware delicatesse! Ingrediënten gepasteuriseerde koemelk, zout, gist, stremsel, penicillium, calcium Allergenen bevat melkeiwit, lactose Vet% 45 Waarde per 100 gr. 1200...
ook voor de Tartiflette… Ingrediënten gethermiseerde koemelk, zout, stremsel, zuursel, kleurstof croutage rocou, Allergenen bevat melkeiwit, lactose Sporen van Vet% 50 Waarde per 100 gr....
ze is blond en ze bloost… Romig met klein pikantje.. Ingrediënten gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout. Kleurstof ( annato) Allergenen bevat melkeiwit, lactose Sporen van Vet% 53...
Brie de Meaux AOP is een Franse traditionele, rauwmelkse witte korstkaas van koemelk met het AOC- en AOP-keur. De naam komt van de de historische regio Brie, 50 km ten oosten van...
HOERA! Het is er weer! Alleen verkrijgbaar van september tot april. Heerlijke Franse bergkaas gerijpt in sparrenboomschors. Maak van deze kaas een heerlijke Franse fondue, even in de oven en...
De verse meikaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde melk en kan na 1 dag al gegeten worden. De witte meikaas wordt gemaakt van verse melk van roodbonte koeien en licht geperst...
Deze uitzonderlijke Roquefort Papillon wordt aanvankelijk gekenmerkt door zijn witte pasta en de gulle strepen van intens blauw in zijn brede en talrijke holtes. In de mond ontwikkelt de rijke en...
Een prachtige handgemaakte roodflora kaas, geaffineerd door de affineurs bij Beillevaire.Vroeger waste men veel kazen met witte wijn, vandaar vaak de sterkere geur. Het regelmatig wassen met Chablis wijn zorgt...
Een kaas die oorspronkelijk gemaakt wordt in een klooster bij de Loire in Frankrijk. Beillevaire houdt de kaas maak traditie in stand om de kaas net zo te affineren als...