Zijn ronde vorm, zijn schimmelkorst, zijn smeuïge en malse textuur, zijn uitgesproken, zuivere en volle smaak maken van deze kaas de crème de la crème van de trappistenkazen. Ingrediënten gepasteuriseerde...
Au Lait Cru !! Ingrediënten rauwe koemelk, zout, stremsel, zuurselAllergenen bevat Sporen van Vet% 45 Waarde per 100 gr. 1178 kJ (284 kcal)Eiwitten21,2 g ...
het beste uit... Ingrediënten gepasteuriseerde koemelk, zout, stremsel, zuursel, kleurstof (annato) Allergenen bevat koemelk, eiwit, lactose Sporen van Vet% 48 Waarde per 100 gr. 1700...
Délice de Bourgogne – Franse Romigheid op zijn Best | Kaas van Tim Ontdek de weelderige zachtheid van Délice de Bourgogne, een verfijnde Franse triple-crème kaas met een fluweelzachte textuur...
Époisses Berthaut – Authentieke Franse Roodschimmelkaas met Karakter Ontdek de onweerstaanbare smaak van Époisses Berthaut, een traditionele Franse kaas die bekend staat om zijn romige textuur, uitgesproken aroma en rijke...
Époisses Berthaut – Authentieke Franse Roodschimmelkaas met Karakter Ontdek de onweerstaanbare smaak van Époisses Berthaut, een traditionele Franse kaas die bekend staat om zijn romige textuur, uitgesproken aroma en rijke...
Hoogste kwaliteit! L'Etivaz AOP is een harde rauwmelkse kaas, die van mei tot oktober in iets meer dan honderd alpenkaasmakerijen in de Vaud Alpen wordt geproduceerd. Deze kaas moet boven...
ons Sneeuwwitje, zacht en o zo romig Ingrediënten gepasteuriseerde koemelk, zout, room, stremsel, zuursel, zuurteregelaar (E509), penicilliium canididum Allergenen bevat melk eiwit, lactose, ei Sporen van ...
Zeer Mooi Zuivel! Krachtig + niet zout! Ingrediëntenrauwe koemelk, stremsel, zout Allergenenbevat melkeiwit, lactose Vet%32 Waarde per 100 gr. 1633 kJ (392 kcal) Eiwitten 33 g Koolhydraten 0 g Vet...
Smelt op de tong… de ware delicatesse! Ingrediënten gepasteuriseerde koemelk, zout, gist, stremsel, penicillium, calcium Allergenen bevat melkeiwit, lactose Vet% 45 Waarde per 100 gr. 1200...
ook voor de Tartiflette… Ingrediënten gethermiseerde koemelk, zout, stremsel, zuursel, kleurstof croutage rocou, Allergenen bevat melkeiwit, lactose Sporen van Vet% 50 Waarde per 100 gr....
Roombrie Chouette – Romig Genot voor Elke Kaasliefhebber Roombrie Chouette is een heerlijke, zachte witschimmelkaas met een extra romige smaak en een fluweelzachte textuur. Deze kaas is perfect voor liefhebbers...
ze is blond en ze bloost… Romig met klein pikantje.. Ingrediënten gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout. Kleurstof ( annato) Allergenen bevat melkeiwit, lactose Sporen van Vet% 53...
Scamorza – Authentieke Italiaanse Smeltkaas | Kaas van Tim Proef de rijke, rokerige smaak van Scamorza, een traditionele Italiaanse kaas die perfect smelt en heerlijk veelzijdig is in de keuken....
Soumaintrain is een kaas uit de streek van de Yonne. Het is een typische Bourgondische kaas met een milde, witte pasta met een nauwe en fijne textuur. De kaas is...
Brie de Meaux AOP – De Koning onder de Franse Kazen Brie de Meaux AOP is een verfijnde Franse witschimmelkaas die bekend staat als de "koning der kazen". Deze kaas,...
Vacherin Mont d’Or – Romige Delicatesse uit de Franse Jura Vacherin Mont d’Or is een exclusieve seizoenskaas uit de Franse Jura, beroemd om zijn smeuïge textuur en rijke, volle smaak....
Meikaas is een traditionele Nederlandse kaas die bekendstaat om zijn frisse, romige smaak en zachte textuur. Deze verse witte kaas wordt slechts enkele dagen tot een week gerijpt, waardoor hij...
Saint Agur – Romige Blauwe Kaas uit Frankrijk Ontdek de verfijnde smaak van Saint Agur, een unieke blauwaderkaas afkomstig uit het hart van de Franse Auvergne. Met zijn romige textuur...
Roquefort Papillon – De Koning onder de Blauwaderkazen Roquefort Papillon is een exclusieve Franse blauwaderkaas met een rijke geschiedenis en een verfijnde smaak. Deze AOP-gecertificeerde kaas wordt gemaakt van rauwe...
Een prachtige handgemaakte roodflora kaas, geaffineerd door de affineurs bij Beillevaire.Vroeger waste men veel kazen met witte wijn, vandaar vaak de sterkere geur. Het regelmatig wassen met Chablis wijn zorgt...
Een kaas die oorspronkelijk gemaakt wordt in een klooster bij de Loire in Frankrijk. Beillevaire houdt de kaas maak traditie in stand om de kaas net zo te affineren als...
Dit betreft een halve soumaintrain. Soumaintrain is een kaas uit de streek van de Yonne. Het is een typische Bourgondische kaas met een milde, witte pasta met een nauwe en...