Stockli/Schabziger ziet eruit al een groene kegel en is licht verteerbaar. De kegel bestaat uit magere Zwitserse kaas in combinatie met een groen kruidenmengsel met Zigerklaver, afkomstig van de Glazner...
KAAS VAN EIGEN KOEIEN Kaashuis Tromp heeft bij Boer Bar van Laar, aan de voet van de Grebbeberg in de Gelderse Vallei, haar eigen koeien staan! Boer Bart van Laar...
KAAS VAN EIGEN KOEIEN Kaashuis Tromp heeft bij Boer Bar van Laar, aan de voet van de Grebbeberg in de Gelderse Vallei, haar eigen koeien staan! Boer Bart van Laar...
Kaas van Eigen Geiten, Onze geitenkaas van eigen Geiten wordt geproduceerd door Hollandsche Meesters in Rhenen. Deze kaas is biologisch geproduceerd! Saanengeit De saanengeit is een geitenras afkomstig uit het Zwitserse Saanental en het...
Manchego is een Spaanse kaas uit de regio La Mancha, gemaakt van de melk van het schapenras Manchega. De kaas heeft een in Brussel geregistreerde beschermde oorsprongsbenaming en sinds 2007...
Van rauwe melk tot boeren goudse oplegkaas Het is zomer. De koeien grazen in een wei vol leven, de melk die ze geven is vol smaak. Alleen met deze zomermelk...