Stockli/Schabziger ziet eruit al een groene kegel en is licht verteerbaar. De kegel bestaat uit magere Zwitserse kaas in combinatie met een groen kruidenmengsel met Zigerklaver, afkomstig van de Glazner...
Kaas van Eigen Koeien met Truffel – Ambachtelijk & Luxe uit Rhenen Ontdek de unieke smaak van onze kaas van eigen koeien met truffel – een pure verwennerij voor de...
Meikaas is een traditionele Nederlandse kaas die bekendstaat om zijn frisse, romige smaak en zachte textuur. Deze verse witte kaas wordt slechts enkele dagen tot een week gerijpt, waardoor hij...
ze is blond en ze bloost… Romig met klein pikantje.. Ingrediënten gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout. Kleurstof ( annato) Allergenen bevat melkeiwit, lactose Sporen van Vet% 53...
Kaas van Eigen Koeien – Puur, Romig en Rechtstreeks uit Rhenen Geniet van de volle, romige smaak van onze ambachtelijke kaas van eigen koeien. Deze kaas wordt op onze boerderij...
Kaas van Eigen Geiten – Fris & Zacht van Saanen Geiten uit Rhenen Maak kennis met onze ambachtelijke geitenkaas, vers van de boerderij in Rhenen. Gemaakt van de melk van...
Époisses Berthaut – Authentieke Franse Roodschimmelkaas met Karakter Ontdek de onweerstaanbare smaak van Époisses Berthaut, een traditionele Franse kaas die bekend staat om zijn romige textuur, uitgesproken aroma en rijke...
Het paradepaardje onder de Boska kaasschaven: de Kaasschaaf Monaco+. In deze schaaf is ruim 100 jaar Boska ervaring verwerkt. De kaasschaaf bevat alle technologische ontwikkelingen die nodig zijn om kaas...
Manchego is een Spaanse kaas uit de regio La Mancha, gemaakt van de melk van het schapenras Manchega. De kaas heeft een in Brussel geregistreerde beschermde oorsprongsbenaming en sinds 2007...
Van rauwe melk tot boeren goudse oplegkaas Het is zomer. De koeien grazen in een wei vol leven, de melk die ze geven is vol smaak. Alleen met deze zomermelk...