Stockli/Schabziger ziet eruit al een groene kegel en is licht verteerbaar. De kegel bestaat uit magere Zwitserse kaas in combinatie met een groen kruidenmengsel met Zigerklaver, afkomstig van de Glazner...
KAAS VAN EIGEN KOEIEN Kaashuis Tromp heeft bij Boer Bar van Laar, aan de voet van de Grebbeberg in de Gelderse Vallei, haar eigen koeien staan! Boer Bart van Laar...
De verse meikaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde melk en kan na 1 dag al gegeten worden. De witte meikaas wordt gemaakt van verse melk van roodbonte koeien en licht geperst...
ze is blond en ze bloost… Romig met klein pikantje.. Ingrediënten gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout. Kleurstof ( annato) Allergenen bevat melkeiwit, lactose Sporen van Vet% 53...
KAAS VAN EIGEN KOEIEN Kaashuis Tromp heeft bij Boer Bar van Laar, aan de voet van de Grebbeberg in de Gelderse Vallei, haar eigen koeien staan! Boer Bart van Laar...
Kaas van Eigen Geiten, Onze geitenkaas van eigen Geiten wordt geproduceerd door Hollandsche Meesters in Rhenen. Deze kaas is biologisch geproduceerd! Saanengeit De saanengeit is een geitenras afkomstig uit het Zwitserse Saanental en het...
Het paradepaardje onder de Boska kaasschaven: de Kaasschaaf Monaco+. In deze schaaf is ruim 100 jaar Boska ervaring verwerkt. De kaasschaaf bevat alle technologische ontwikkelingen die nodig zijn om kaas...
Manchego is een Spaanse kaas uit de regio La Mancha, gemaakt van de melk van het schapenras Manchega. De kaas heeft een in Brussel geregistreerde beschermde oorsprongsbenaming en sinds 2007...
Van rauwe melk tot boeren goudse oplegkaas Het is zomer. De koeien grazen in een wei vol leven, de melk die ze geven is vol smaak. Alleen met deze zomermelk...